top of page

Head Spa

Als het gaat om schoonheidstrends, komen veel van onze favorieten uit Japan, waar iedereen een stap voor is op het gebied van huid- en haarverzorging. De head spa combineert de twee, waarbij hoofdhuidverzorging centraal staat bij de haarbehandeling om sterke en gezonde lokken te verkrijgen.
 

 De techniek is afkomstig uit het traditionele Indiase geneeskundesysteem van Ayurveda. Het is voornamelijk bedoeld om de hoofdhuid te reinigen en het haar te herstellen, met massagetechnieken als een onderdeel van de behandeling.

Net als bij een gezichtsbehandeling is een head spa een geïndividualiseerd, meer-staps proces dat de hoofdhuid diep reinigt, voedt en behandelt.

Head Spa-behandeling

Head spa is een professionele technologie die gericht is op de verzorging van de hoofdhuid. Er zijn meerdere soorten head spa's en dienovereenkomstig verschillende soorten behandelingen, allemaal bedoeld om ervoor te zorgen dat de hoofdhuid wordt gereinigd en vervolgens wordt behandeld om de gezondheid van de hoofdhuid en het haar te verbeteren.

 

Wij gebruiken zachte stoom in combinatie met massages ter bevordering van de hoofdhuid en het los maken van de dode huidcellen.

Net als het gaan naar het salon voor een regelmatige knipbeurt en het toepassen van kleur, is een hoofdhuid reinigende behandeling iets dat meerdere bezoeken vereist, afhankelijk van de gezondheid van de hoofdhuid en de vooruitgang tijdens de behandeling.

Als je een vette of schilferige hoofdhuid hebt, dan kan een meer regelmatige behandeling nuttig zijn.

 

Voordelen 

* Verbetering van vet en fijn haar

* Ondersteuning en verbetering van de gezondheid van de hoofdhuid

* Bevordering van haargroei

* Gaat haaruitval en dunner wordend haar tegen

*Ondersteuning bij stressverlichting

Omdat de voordelen zo goed aansluiten bij de behoeften van onze stressvolle samenleving, wordt Head Spa massaal uitgevoerd in schoonheidssalons en head spa-speciaalzaken in Azië.

 

 Head Spa kan helpen bij het verwijderen van ophopingen van onder andere dode huidcellen, droogshampoo, styling product en anderen residuen op de hoofdhuid die vast kunnen komen te zitten rond de basis van de haarschacht waardoor de folliculaire poriën kunnen verstoppen en irritatie kunnen veroorzaken waardoor u last krijgt van haaruitval.

Het masseren van de hoofdhuid is op twee manieren gunstig: het is erg ontspannend, wat kan helpen het zenuwstelsel te kalmeren en stress te verminderen om gezonder haar te bevorderen. Ten tweede bevordert het de bloedsomloop in de hoofdhuid, wat de haarzakjes kan stimuleren, wat de gezondheid van het haar verbetert en mogelijk de groei stimuleert. Regelmatige behandelingen kunnen helpen bij het bevorderen van een gezonde hoofdhuid die op hun beurt de haargroei bevorderen. 

Aromatherapie

Voordelen 

* Verbeterde slaapkwaliteit

*verminderde stress, opwinding en angst

*behandeld hoofdpijn en migraine

*bestrijding van bacteriën, virussen of schimmels

*immuniteit versterken

Boek jouw Head Spa 

€95,00 - 45 min

bottom of page