top of page

Mediceuticals

De unieke dermatologische producten van Mediceuticals zijn ontwikkeld om diverse haar- en hoofdhuidproblemen effectief te behandelen. Productontwikkeling en productie in de Verenigde Staten sinds 1964.

Haaruitval & dunner wordend haar

Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology producten helpen bij het verminderen van overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Daarnaast brengen en houden deze producten het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie. De lijn bestaat uit speciaal ontwikkelde haar en hoofdhuidproducten die helpen bij chronisch en periodiek haarverlies, het stimuleren van nieuwe haargroei en het versterken van dun en zwak haar. De roze lijn is specifiek ontwikkeld voor vrouwen en de gele voor mannen.

Hoofdhuidproblemen

De rode lijn van Mediceuticals is specifiek geformuleerd om verschillende hoofdhuidproblemen te behandelen, waaronder roos, een vette of droge hoofdhuid, een gevoelige hoofdhuid of een geïrriteerde hoofdhuid. De lijn bestaat uit technologisch geavanceerde producten die zich richten op de specifieke oorzaken van hoofdhuidproblemen en helpen het haar en de hoofdhuid terug te brengen in een gezonde conditie.

Haarverzorging

De producten uit de blauwe lijn herstellen en versterken droog, beschadigd, fijn of chemisch behandeld haar. Deze unieke producten voor haarverzorging zorgen voor mooi en glanzend haar zonder het te verzwaren. 

bottom of page